Opinions

De tornada a Barcelona, m’he trobat un grup de catalans que venien de Nepal, com jo, però en menys de 5 minuts m’he adonat que no veníem del mateix Nepal.
El país que jo he conegut amb el Roger i el meravellós grup que m’ha acompanyat no ha estat de grans luxes materials, sinó d’una riquesa a nivell personal i espiritual que per mi és el luxe més gran que puc tenir. Viure com ells viuen, menjar com ells mengen, entendre com pensen… D’això és tracta aquest viatge, de viure’l des del cor.
Gràcies (de nou) Roger, sense tu no hauria estat possible😘

(Glòria, Mataró)

De momento.. digiriendo tantas emociones. Impresionante viaje… de acercamiento al Nepal más íntimo. Recomendable 100%
Roger no solo tiene paciencia, si no que inspira seguridad, paz y gran conocimiento. Encantada de haber podido participar de esta aventura!
Gracias Roger, Yunten, Binay
Namaste                                                                                         

 (Lucía, Barcelona)

El viatge a Nepal de la mà del Roger ha estat molt més que unes vacances, per a mi ha sigut una transformació. El viatge té un programa establert però no és tancat, ni asfixiant, sinó tot el contrari et permet tenir moments per estar sola si així ho vols o per estar amb el grup. Els paratges que conformen l’itinerari són espectaculars i no t’has de preocupar de res pel que fa a la logística ja que el gran professional i coneixedor del Nepal, el Roger, ho gestiona tot! Per a mi va ser meravellós confiar i deixar-me espai per sentir i connectar amb la màgia del Nepal i amb mi mateixa.
El Roger és un SUPER professional però per a mi encara més important és una persona amb un cor enorme que cuida cada detall i moment del viatge per a què sigui especial! 💓😘
Om Mani Padme Hum🇳🇵🙏                                                                 

(Cristina, Barcelona)

Emprendre el viatge al cor de la mà d’en Roger és un viatge sense retorn. Caminar en la immensitat d’aquelles terres en companyia de les seves gents et transforma de tal manera que la mirada es clarifica, el cor s’eixampla i l’ànima es fa escoltar amb força. Un regal impagable. recomanat 100%

(Teresa, Sant Fost de Campsentelles)

Recomano 100% endinsar-se a fer el “viatge al cor” de la mà d’en Roger perquè és una experiència única i necessària. En tot moment, he tingut la sensació d’estar en bones mans i en companyia d’un gran professional coneixedor de les muntanyes del Nepal, però sobretot d’una gran persona!!!
No és un viatge amb un itinerari tancat i asfixiant, tot el contrari. La observació i deixar-se sentir són els seus aliats. Un camí cap a la intimitat, la intimitat de l’Himalàia…i també a la d’un mateix!
Namaste🙏                                                                                       

(Chris, Barcelona)

Hi ha viatges que es converteixen en “EL GRAN VIATGE” i aquest sens dubte és un d’ ells.
Gràcies a en Roger , que amb la seva coneixença i la seva devoció cap al país, fa que visquem la seva cultura amb admiració, fa q visquem moments únics i sobretot fa que ho visquem desde el més profund dels nostres cors.
gràcies, gràcies i gràcies

(Glòria, Girona)

Vet aquí una vegada una ànima trista, que res del seu entorn l’omplia…ho tenia tot: excelent feina, excelents fills, excelents pares…peró sentia una gran buidor…
Va veure al FB un “Viatge al Cor”. I la seva campaneta de curiositat es va despertar. En Roger li va donar uns detalls que en res, sabia que era el destí que havia d’experimentar. La veu d’en Roger era rebre pau i confort…
I va iniciar aquest viatge..
Com sempre, aquesta ànima necesitaba moments de solitud per assimilar tot el que estaba vivint i respectar la seva veu interior.
Massa moments impactants, principalment les llàgrimes al pont al veure l’acomiat dels difunts…
Peró en Roger va ser el vehicle, i els companys, que aquella ànima retornés a l’amor que no sabia veure del seu dia a dia.
Gràcies Roger per la teva llum, amor i acompanyar a les ànimes.
Ojalà continuiis, es el teu sino company…

(Montse, Tarragona)

 

A %d bloguers els agrada això: